Inskolning på fritids inför hösten!

Vilken härlig eftermiddag vi hade i tisdags när vi välkomnade nya elever på fritids! Det gällde både nya förskolklassbarn till hösten och de blivande årskurs två som ska gå över till Makrillen! För våra helt nya kompisar som börjar, hade de nuvarande förskoleklasseleverna fått bestämma vad som skulle erbjudas denna eftermiddag och höjdpunkten för många var att de skulle få vara med och hålla i aktiviteterna! Det fixade de så bra!!! På aktivitetstavlan kunde det väljas mellan att göra pokemonbollar, pokemonböcker, gå på spa eller leka med dockhus. Ifall någon inte vill göra något av det lektes det fritt.

Blivande årskurs två satte igång med att bygga, skapa origami, spela hockeyspel, schack, spökslottet, kalaha och några andra spel!

Tack till både nya och ”gamla” fritidselever för en härlig eftermiddag!

 

   x

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *